A partir de tot allò que hem après, encetem una conversa a la rotllana sobre què hem descobert aquests dies sobre la fruita:
- Hi ha fruites sense suc, i unes amb suc.
- Unes fruites són seques i les altres no.
- Unes fruites són seques i les altres no.
- Les carnoses tenen suc i les seques són molt dures i no tenen suc.
- Les nous no tenen suc i són seques. I les ametlles també. I les castanyes, i els pinyons...
- El raïm té suc i llavors. I la magrana també.
- La fruita seca té closca dura i la carnosa té una pell més fina.
- La fruita seca té closca dura i la carnosa té una pell més fina.
També hem vist tot un seguit de vídeos que podeu mirar al Symbaloo i al final hem dit:
I ara que sabem tot això...
- S'asseca en un forn.
- O al sol.
- La calor...
- La calor...
- Nooo, ningú les asseca!
- Neixen de l'arbre, creixen i ja són seques perquè són llavors i després cauen al terra.
- La fruita carnosa es pot assecar al forn.
- La fruita seca es pot torrar, com les avellanes.
- La fruita carnosa es pot assecar al forn.
- La fruita seca es pot torrar, com les avellanes.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada